Tworzenie dokumentacji, instrukcji i procedur HACCP dla: restauracji przemysłu spożywczego pizzerii barów sklepów spożywczych kawiarni/lodziarni Wszelkie zapytania prosimy kierować na adres info@szkolenia.bielsko.pl

Tworzenie dokumentacji, instrukcji i procedur HACCP dla: restauracji przemysłu spożywczego pizzerii barów sklepów spożywczych kawiarni/lodziarni Wszelkie zapytania prosimy kierować na adres info@szkolenia.bielsko.pl
Cele szczegółowe: celem szkolenia jest: zapoznanie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi poznanie podstaw systemu HACCP zapoznanie z nowymi rozporządzeniami Grupa docelowa: osoby pracujące w branży spożywczej Program szkolenia: wymagania sanitarno-higieniczne dla magazynów żywności rozporządzenie ue nr 852/2004 propozycje formularzy kontroli magazynów podstawy systemu haccp w obrocie żywnością – wymagania prawne UE minimum wymagań w zakresie systemu haccp…